Изберете най-добрия протеин!

Изберете най-добрия протеин!

Когато сте решили да приемате протеин на пудра, трябва да сте наясно със следните неща: Произохда на продукта, състава му и разбира се целите с които го взимате!
Rule One са се погрижили да създадат един от най-висококачествените протеини на пазара, подходящ за хората, които не правят компромиси с качеството и винаги търсят най-доброто!
R1 Protein е комбинация от 100% суроватъчен изолат и хидролизиран суроватъчен изолат.
Хидролизираният суроватъчен протеин има редица предимства. Той е ултра чиста форма на суроватъчния протеин . Неговият богат аминокиселинен профил означава, че е идеален за употреба веднага след тренировка, тъй като доставя тези аминокиселини в мускулите по-бързо от всяка друга форма на протеин. Изследванията показват, че тялото абсорбира протеин в къса пептидна форма по-ефективно, отколкото в свободна форма аминокиселини. R1 Protein е богат на тези къси вериги. Колкото по-бързо тялото може да получи тези „градивни елементи“ към мускулите, толкова по-добро и ефектвино ще е възстановяването и в крайна сметка резултатите ще са по-добри – а това е целта която всеки има!
Р1 Protein съдържа 25 гр протеин на доза с минимално количество въглехидрат (под 2 гр. от които под 1 гр захар) като в него няма никакви вредни концентрати, филъри, сгъстители и други излишни неща, които присъстват в голяма част от протеините на пазара в днешно време!
Продукта има натурално съдържание на БЦАА 6 гр, както и 4 глутамин в доза.С изключително добра разбиваемост е, не остават никакви бучки (може дори да се направи в чаша с малко вода, като се разбърка няколко пъти с лъжица само). Разполага с униклани вкусове, а за по взискателните дори има натурално овкусен (с екстракт от стевия).

Share this post