• Описание
  • Допълнителна информация
  • Отзиви (0)

Описание

Използвайки ултрахидролизиран суроватъчен протеин изолат, Продуктът е различен протеин, създадаен с цел да бъде максимално  вкусен, лек и освежаващ и в същото време да прилича на плодов сок като консистенция, отколкото на млечен шейк.

С всички ключови предимства на нормалния протеинов шейк, Clear Whey се усвоява бързо и съдържа само 90 калории на доза от 25 гр. Съдържа 21 г протеин, има само 1 гр въглехидрати и  0,25 g захар и мазнини.

Clear Whey е идеалният макросъобразен продукт, който спомага за растежа и поддържането на мускулите, независимо от вашите фитнес цели.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза сутрин , преди или след тренировка. Взависимост от целите.

Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

Съхранение: Не използвайте, ако е нарушена целостта. Излагането на топлина, светлина или въздух може да повлияе на вкуса или аромата, затова да се пази от директна светлина или топлина и се съхранява в тъмно и хладно място. Дръжте запечатана, когато не се използва.

Предупреждение: Този продукт е предназначен единствено като хранителна добавка. Да не се използва като единствен източник на хранене. Да се съхранява на недостъпно място за деца.

Допълнителна информация

Weight 0.250 kg
Вкус

,

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Applied Clear Whey – 150 g 5 дози“