Купете този продукт и получете 180.00 точки
  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Отзиви (0)

Описание

Стак, който без съмнение ще има положителен ефект в много аспекти от към качество на тренировки и оптимално възстановяване и извличане на максимум от тях. Подходящ за всеки сериозно трениращ, който желае подобряване на резултатите в залата.Може да се използва както от мъже, така и от жени, независимо дали целта е стягане и оформяне или  малко по-сериозна – покачване на мускулна маса и сила. В него са събрани 3-те може би най-популярни и доказани суплемента в индустрията а именно протеин, креатин, аминокиселини.
За да се гради мускул, белтъчините са ключови за това можете спокойно да се доверите на най-високия клас протеин на пазара – хидролизирания изолат на Рул 1 с възможно най-добрата усвоимост.Без никакво подуване! Конкретния вариант на БЦАА пък ще подобри не само възстановяването на мускулите и ще ги пази от катаболизъм ,но ще попълни загубените електролити, които най-често губим чрез потта по време на тренировка или в горещото време, а техния дефицит може да обърка много тялото!
Без креатин няма как! За да извлечем максимум от тренировките и да тренираме на 100% ще имаме нужда от креатин, който зарежда АТФ – основна енергийна валута на клетките. С други думи ще ни е полезен като ни снабдява с повече енергия, сила и издръжливост които са есенциални за максимална ефективност по-време на тренировка! Продуктът който сме добавили е монохидрат с възможно най-фина микронизация и отлична усвоимост, без да създава стомашни проблеми!

Повече информация за всеки продукт по отделно:
Rule 1 Protein 28 serv
P&B Labs Creatine 300g
Rule 1 Active BCAA 30serv

Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

Допълнителна информация

Weight 1.6 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „СТАК! Протеин, Креатин, БЦАА+електролити“