• Описание
  • Допълнителна информация
  • Отзиви (0)

Описание

ПРОМОЦИОНАЛНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА  САМО ОНЛАЙН!
Дори и в нашия свят на бързи темпове, има моменти които трябва дазабавим темпото.
Търсите нещо между храненията или последно хранене  преди сън ? В тези случаи ви трябва протеин, който да се усвоява по- продължително време. Нещо,  което да ви държи сити до следващото хранене. Белтък, който се разпада по-бавно, като доставя аминокиселините  в продължение на няколко часа. Това е – Applied 100% Casein.
Казеиновият протеин е жизненоважен за всеки, който държи на качественото възстановяване от тренировките и иска да зареди мускулите си по време на сън. През този период тялото ви може да влезе в режим на гладуване и катаболните процеси са засилени, съответно може и да започне да разгражда мускулната тъкан. Това може да има отрицателно въздействие както върху мускулното възстановяване така и върху производителността като цяло. Приемайки казеин, тялото ще получава аминокиселини в период до 8 часа гаранитрайки ,че ще се възстановявате оптимално и ще синтезирате нова мускулна тъкан. 

  • 25 г протеин с бавно освобождаване
  • Премиум мицеларен казеин, с 1 гр въглехидрат за доза
  • Доставя  аминокиселини в продължение на 8 часа.
  • Плътна  текстура и уникален вкус.
  • С Добавени храносмилателни ензими за по-добро чревно здраве и усвоимост.
  • Естествено богат на всички основни аминокиселини (ЕАА)
  • Халал сертифициран продуктНачин на употреба: за максимални резултати приемайте една до две дози на ден
    Тренировъчни дни – Една доза между храненията и една доза преди лягане.
    Нетренировъчни дни – Една доза между храненията и една доза преди лягане.Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

    Съхранение: Поради комплексната структура  на активни съставки в този продукт, разклащайте един път  седмично и преди употреба, за да се гарантира правилното съотношение на съставките в сместа и ефективността им в една доза.

    Не използвайте, ако е нарушена целостта. Излагането на топлина, светлина или въздух може да повлияе на вкуса или аромата, затова да се пази от директна светлина или топлина и се съхранява в тъмно и хладно място. Дръжте запечатана, когато не се използва.

    Предупреждение: Този продукт е предназначен единствено като хранителна добавка. Да не се използва като единствен източник на хранене. Да се ​​съхранява на недостъпно място за деца.

Допълнителна информация

Weight 1.1 kg
Вкус

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „Applied 100% Casein – 900 гр“