Купете този продукт и получете 20.65 точки
  • Описание
  • Допълнителна информация
  • Отзиви (0)

Описание

 

PureGold – Зелено кафе е добавка под формата на капсули, съдържаща 100% натурален, силно концентриран екстракт от зелено кафе 500 мг с добавен хром, който допринася за поддържането на нормални нива на кръвната захар.

Екстракта от зелено кафе спомага за намаляване на апетита. Спомага организма да гори излишни мазнини като същевременно го зарежда с енергия.. Подпомага ускоряването на метаболизма и допринася за нормализиране на телесното тегло. Забавя процесите на стареене и предпазва клетките от действието на свободните радикали. Подобрява циркулацията на кръвта и тонуса на мускулите като цяло.
Продуктът се комбинира чудесно с всякакви добавки за изгаряне на мазнини, като например Л-карнитин, КЛА или различни фет бърнъри.

Състав:  Slenderbean® Coffea Robusta (семена) 12:1 екстракт [Slenderbean® е регистрирана търговска марка на Cambridge Commodities Ltd.], восъчна царевица, нишесте, хранителен желатин, антислепващ агент (магнезиев стеарат), оцветител (железен оксид), хромов пиколинат.

Препоръчителен прием:  Приемайте по 1-2 капсули дневно в сутрешните часове или преди физическа активност. Не е препоръчителна употребата късно вечер.

Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

Съхранение:

Не използвайте, ако е нарушена целостта. Излагането на топлина, светлина или въздух може да повлияе на вкуса или аромата, затова да се пази от директна светлина или топлина и се съхранява в тъмно и хладно място. Дръжте запечатана, когато не се използва.

Предупреждение: Този продукт е предназначен единствено като хранителна добавка. Да не се използва като единствен източник на хранене. Да се ​​съхранява на недостъпно място за деца.

Допълнителна информация

Weight 0.200 kg

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „PureGold – Зелено кафе 100 капс.“