Фет Бърнарите и как да се ориентираме при избора им ?

Фет Бърнарите и как да се ориентираме при избора им ?

Едва ли хората са различни – едни по-слаби  с 3-4 излишни килограма,  други са по-пълни с повечко понатрупани килца, трети ще тичат, някой ще пазят диета… млади, стари… мъже, жени….всички сме различни. Начините за отслабване и факторите които са допринесли за натрупването на мазнини са многобройни съответно и продуктите, които бихме използвали за горенето на мазнини са най-разнообразни. Изборът на точният продукт за всеки един от нас е сложен и вариантите да изберем точният са два или трябва много да се образоваме по тази тема  или трябва да се доверим на специалист направил това вместо нас. Тук ние от екипа на Power&Beauty ще се опитаме да систематизираме най-просто класовете продукти  за изгаряне на мазнини, като идеята тук не е да ви направим експерти, а да усетите кой клас продукти за вас е добър и да разширите вашите знания или…. да имате достатъчно информация за да може да прецените този, който ви продава нещо дали си разбира от работата за да му гласувате доверие.

И така:

Липотропни Фет Бърнарипредставляват продукти, които съдържат основно липотропните фактори Холин, Метионин и Инозитол в допълнение с други съставки. Това са съединения, които помагат на мазнините да бъдат обработени в черният дроб и да бъдат подготвени за горене от мускулните клетки и сърдечният мускул при необходимост. Когато сме на диета и сме с  отрицателен калориен баланс тялото ни изпада в стрес и започва да изстрелва много мазнини към черният дроб, който трябва да ги обработи и подготви за горене. Недостигът от липотропни фактори предизвиква мастна инфилтрация на черният дроб той се задръства от мазнини и това е една от причините за много неуспешни диети. Външните признаци на това са черни кръгове под очите и изморен външен вид от влошената работа на черният дроб. Липотропните Фет Бърнари са подходящи за хора започващи диета или за такива на които наднорменото тегло се дължи на влошено функциониране на черният дроб от алкохол или прекарано чернодробно заболяване, подходящи са за всички без изключение.

-Термогенни Фет Бърнари това са продукти които представляват микс от билкови екстракти и микроелементи, повишаващи обмяната и термогенезата (образуването и отделянето на топлина от тялото), като съпътстващ ефект обикновено те ни поднасят повече енергия, жизненост и енергичност, в повечето случаи и намален апетит. От тях има и много силни и не чак толкова, препоръчваме на хора които не са опитвали до сега такъв клас продукти да стартират с някой по-слаб, а за хора страдащи от сърдечно съдови заболявания или високо кръвно не са препоръчителни. А тези които трудно заспиват и страдат от безсъние също трябва да внимават с часовете на приемът им.

-Л-карнитин една от първите и най-популярните добавки за изгаряне на мазнини и същевременно доказала се сред познавачите. Л-карнитин помага на мазнините да бъдат обработени и използвани за енергия от мускулните клетки и сърцето по време на физически натоварвания. Той е подходящ и работи единствено при физически натоварвания
.

-Фет Бърнари Herbal Формули- това може да е микс или да са самостоятелни растителни екстракти, които сами за себе си имат специфично действие на които тук няма да се спираме. Ето една малка част от тях Green caffee been extract, Garcinia Cambodga, Rasberry cetons ……

-Продукти с деуретичен ефект- мястото им по принцип не е при продуктите за изгаряне на мазнини, но хората често ги използват за понижаване на теглото. За жалост този ефект е временен и свързан само със загуба на течности, но когато има някакъв повод, като състезание, плаж или просто трябва да облечете рокля която стои по-добре на едно стегнато тяло без излишна вода, именно тогава този клас продукти са ни полезни.

Share this post