Общи условия

ВНИМАНИЕ! Моля внимателно прочетете тези условия, преди използването на сайта! Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с тях. Ако не приемате тези условия, не използвайте този сайт!

Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всяка хипер-връзка или бутон, разположен на сървъра и страниците на Power-Beauty.com, с изключение на връзката към настоящия текст, потребителя се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези условия.

Нашите данни

„Милев Консулт” ЕООД
България, гр. София, жк. Младост 1, бл.89, вх.13, ап.226
office.powerbeauty@gmail.com
0887 720 142

За кореспонденция използвайте формата за контакт.

Изпрати запитване

Обши правила и условия

Всички продукти индексирани на сайта Power-Beauty.com са хранителни вещества в чиста форма и не са лекарствени средства и са с нелечебно предназначение и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. Power-Beauty.com по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.
Всеки посетител(потребител) на сайта може да зарежда и разглежда публикуваната информация и материали, както и да прави поръчки за предлаганите продукти.
Всякакво копиране, публикуване в други сайтове(включително зареждане на съдържание от Power-Beauty.com в рамките на други сайтове), публично разпространиение, променяне или позоваване на материали от сайта е забранено. Изключение правят случайте, когато е договорено е писмена форма със собствениците на сайта.
Power-Beauty.com не поема гаранция за точноста на публикуваната информация, поради възможността от технически грешки и пропуски. Въпреки това ние полагаме всички усилия такива грешки да не се допускат.
Power-Beauty.com не иска да получава каквато и да било конфиденциална или защитена информация от потребителите си. Всяка информация изпратена от потребителите ще се счита за неповерителна и незащитена от права.
Представянето на каквато и да каквато и да е било лична информация от потребителите е с цел по-добро обслужване и е изцяло доброволно. Ние не предоставяме по никакъв начин вашата лична информация на трети лица.
Power-Beauty.com не носи отговорност за публикуваната от потребителите на сайта информация като мнения за стоките и услугите. Ние си запазваме правото да изтриваме мнения с нецензурно или незаконосъобразно съдържание.
Всички цени в Power-Beauty.com са в български лева с вкючен ДДС. В случай на обявено намаление на цената на даден продукт, съобщението за намаление на цената се прави чрез публикуване на новата цена до старата, която е зачеркната.
Потребителят се задължава да депозира в момента на доставката на стоката от Power-Beauty.com или на неговият куриер извършващ доставката пълната стойност на доставяната поръчка. Потребителя има право да се откаже от поръчката в едноседмичен срок от получаването й в случай, че продукта не е използван и не е нарушена целоста на опаковката му и търговския му вид и съгласно условията на чл.55 от ЗЗП.. В такъв случай ние възстановяваме сумата за стоката. Транспортните разходи по получаването и връщането й са за сметка на потребителя, освен в случайте когато се касае за несъответствия с публикуваото в страницата. След този срок депозита за стоката се приема като плащане на поръчаната стока.
Power-Beauty.com има право да променя цените на продуктите е сайта си по всяко време без да дължи предварително уведомление.
Power-Beauty.com си запазва правото да променя срока на доставката, както и да отказва изпълнение на поръчки, за което потребителя ще бъде уведомяван.