Ultimate Nutrition

Ultimate Nutrition е основана през 1979 г. от Виктор Х. Рубино. По това време Виктор е един от най-големите аматьорски повдигачи в САЩ. Воден от целта да стане най-добрият, Виктор знаеше, че добавките са ключът към подобряване на неговото представяне чрез увеличаване на силата и по-бързото възстановяване. Недоволен от настоящите добавки, които са му били на разположение през 70-те години на миналия век и самия биохимик, Виктор решава да стартира собствена компания. Така се роди Ultimate Nutrition. Целта на Виктор беше да създаде висококачествени, задълбочено проучени продукти, като остане на достъпна цена за всички.

В края на 70-те и началото на 80-те години Ultimate Nutrition беше сред първите компании, които имат таблетки аминокиселини, протеинови прахове, въглехидратни прахове и различни видове мазнини. До края на 1980-те и началото на 1990-те Ultimate Nutrition пуснаха няколко легендарни продукта. Sports Energizer, напитка, готова за пиене с електролитно гориво, която се предлагаше в 10 вкуса и в стъклена бутилка, беше международен хит.

До средата на 1990-те Ultimate Nutrition отново беше на върха като една от първите компании, които излязоха с прах от суроватъчен протеин в бутилка. Днес Ultimate Nutrition продължава да се отличава с широка гама от продукти, за да отговори на потребителското търсене. Някои от нашите най-известни и обичани продукти включват Iso Mass Xtreme Gainer®, ProStar® Whey, Muscle Juice® 2544, GlutaPure®, протеинов изолат, Iso Sensation® 93, Amino 2000, Ultra Ripped®, Horse Power®, и сега Horse Power® X. Horse Power X е революционна кондензирана добавка за тренировка, разработена с цел повишаване на енергията, издръжливостта и издръжливостта, както и повишаване на силата и повишаването на мускулната маса.

За съжаление, Виктор Рубино почина през март 2003 г. на 48 години. Въпреки това, Ultimate Nutrition все още е собственост и се управлява от семейство Rubino и до днес. След като построихме международно присъствие, Ultimate Nutrition се гордее да внесе любимите ни добавки на американския пазар. Нашият ангажимент към визията на Виктор остава същият, да създаваме висококачествени, високо проучени продукти на достъпни цени.