Ronnie Coleman

Ronnie Coleman Signature Series ™ е предназначен за лица, които са взели сериозно решение да променят тялото си и са готови час по скоро да имат резултати. Моето име Ronnie Coleman е синоним на всеотдайност , и с тези добавки, които отразяват много труд и упоритост е необходимо да бъдеш не само добър, а най-добър.
Дългото разстояние между две точки се скъсява с най-прекия път. Ако търсите обикновенни добавки , бързи резултати , или искате да направите мускулите за една нощ, нашите продукти не са за вас ! Моето име е на етикета , и гарантира едно нещо, че няма да има преки пътища.
Имате думата ми, че Ronnie Coleman Signature Series ще бъде най-добрата компания за добавки от всяка гледна точка! Ние ще накараме нашите потребители да станат още по-добри ! Точно както направих аз на сцената, бях всеки път по-добър и по-добър.
Нашият спорт културизмът и неговите фенове са били добри към мен през тези дълги години и сега е мой ред да се отблагодаря на тях. Културизмът и фитнеса са начин на живот и моите продукти са предназначени за тези, които го приемат.
Света на добавките Никога няма да бъде същият , защото RCSS са “Единствените добавки достатъчно добри, за да го има името ми върху тях”.