Optimum nutrition

Optimum Nutrition е основана през 1986 г. от братята Тони и Майкъл Костело. Първоначално са известени като Дистрибутори по здравеопазване – Костело, предприемаческите качества на братята скоро разбират необходимостта от значително подобряване на качеството и иновативната визия в индустрията по спортното хранене .Optimum Nutrition започна да задоволи и двете искания, и след 22 години успехи са отразени в голяма част от текущата най-добре продавания Gold Standard 100% Whey на Костело и е сключило споразумение за продажба на компанията на международно сирене и хранителни съставки група Glanbia.
Мисия:
Optimum Nutrition се стреми да произвежда отличителни, достъпни и висококачествени продукти, като същевременно полагат всички усилия за предвиждане на постоянно променящите се нужди на клиентите и отговарят на изискванията на динамичен пазар с иновационни продукти, ефективни материали, поддръжка и ненадминати услуги.Като привърженик на здравословния начин на живот, ON вярва, че всеки потребител трябва да бъде в състояние да купуват първокласни продукти, така че ние елиминират посредниците и контролира целостта на нашата марка през цялото производство и на дистрибуция … като се уверите, всеки продукт е не само най-високо качество, но и сред най-конкурентни цени в индустрията.
Качеството има значение, Нашият ангажимент към качеството е очевидна през целия процес на развитие на продукта. Преди една машина да бъде включена, внимателно подбираме доставчиците, които доставят висококачествени суровини. Всички търговци трябва да предоставят сертификат за анализ, за всеки суров материал, като мярка за качество. Тези сертификати след това се проверяват чрез произволни и независими лабораторни изследвания. Със силно сложна апаратура се потвърждава чистотата и качеството на всяка съставка на нашите бъдещи продукти. За да се намали ликвидира нивото н физически, химически и микробиологични замърсители, ние сме създали и изпълнили програма със собствена анализ на опасностите и контрол в критични точки (HACCP). Специалисти за осигуряване на качеството правят рутинни проверки на всички продукти за съхранение, смесване и производствени площи и провеждане на окончателните проверки всекидневно. Взети заедно, тези процедури позволяват Optimum Nutrition постоянно да доставят първокласни спортни хранителни добавки при най-строги стандарти за контрол на качеството, известни като текущи Добри производствени практики .