MuscleMeds

MUSCLEMEDS PERFORMANCE TECHNOLOGIES
ИНОВАЦИИ. НАУКАТА. ПРЕДСТАВЯНЕ.

Новата ера на спортното хранене е тук. MuscleMeds Performance Technologies представлява върха в науката за хранителните добавки. MuscleMeds е най-съвременната компания, която обединява подобрената си производителност с най- добрите фармацевтични хранителни технологии. Чрез използването на най-напредналите научни изследвания и иновативни продукти, учените от MuscleMeds са разработили нови, патентовани технологии за драстично подобряване на представянето на спортистите.

MuscleMeds е създала някои от най-интересните продукти в спортната индустрия. Продуктови иновации като фармадинамичната нутрацевтична хормонна манипулация и напредъка при термогенното изгаряне на мазнините съпроводено с драстичното увеличане на силата поставят MuscleMeds преди конкуренцията. С откриването на новите технологии и продукти като Carnivor, телешкият протеин изолат, както и eNoxide, лесно може да се види защо MuscleMeds е лидер в иновациите на спортното хранене.

Какво по-добро доказателство за превъзходната ефикасност на продуктите на MuscleMeds, от присъединяването на масивният IFBB Pro културист Kai Greene към екипа на MuscleMeds? Ранните изследвания и разработвания на продуктите използвани от Kai, който е тестов обект е довело до създаването на пълната гама от усъвършенствани продукти на фирмата, което позволява на “The Predator” да се сдобие с над 30 кг. твърди и плътни мускули. Работата на Kai с MuscleMeds изследователите и техните напреднали формули помогнаха това масивно мускулесто чудовище да смаже конкуренцията и да спечели Arnold Classic титлите за 2009 и 2010.
“MuscleMeds ми помогна да реализирам крайният си потенциал като професионален културист”, казва Кай, най-тежкия и силен IFBB Pro конкурент в света днес. ” Допълвам ,че хранителните добавки на MuscleMeds ме доведоха до най-високото ниво в изграждането на мускулна маса и не поставиха преди всички конкурентни.”

MuscleMeds Performance Technologies представлява най-високата точка в иновациите, науката и производителността.