За нас

Power & Beauty

Фирма POWER&beauty е основана преди повече от 15 години. През целия този период сме работили и продължаваме да работим изключително и само с утвърдени фирми в индустрията. Ние сме директни вносители на всички продукти от нашият каталог, с което се стремим да гарантираме качество на най-добра цена.

Стараем се да представим на нашите клиенти най-добрите продукти в класа си и се гордеем със селекцията си! При нас няма неутвърдени и недоказани продукти със съмнително качество и ефект, което да затруднява при избора си нашите клиенти. Ние обаче не спираме до тук, за нас постигането на резултат е функция както на качествените продукти така и на техният правилен подбор и начин на прием!

Поради тази причина за нас е изключително важно кой Ви консултира в избора. Смеем да твърдим, че нашите специалисти са едни от най-компетентните и добре подготвени консултанти в България, като системата ни на работа е тези знания непрекъснато да се обогатяват и надграждат.

Паралелно с търговската си дейност фирма POWER&beauty развива и спортно-състезателна, като това не се свежда само до спонсорство и реклама. В спортния клуб към фирмата ни под ръководството на нашите треньори и специалисти се подготвят много състезатели по културизъм, фитнес, силов трибой и лека атлетика. Наши състезатели са световни, европейски и многократни републикански шампиони. Работата ни с елитни спортисти и опита който трупаме съвместно с тях, ни помага изключително много в оптимизирането на приема и подбора на точните продукти при всеки конкретен случай на всеки наш клиент!