ALL STARS VEGAN PROTEIN 600гр. (Шоколад)

  • Описание
  • Отзиви (0)

Описание

ALL STARS VEGAN PROTEIN е 100% растителен протеин който:
– Не съдържа Глутен !
– Не съдържа Соя !
– Обогатен с Инулин, Витамин  D3 и Витамни В12 !
– Натурално овкусен !

Какви източници на протеин съдържа  ALL STARS VEGAN PROTEIN ?
– Грахов протеин
– Оризов протеин
– Бадемов протеин
– Конопен протеин

За кого е подходящ ?
Има няколко основни причини поради, които може да приемате веган протеин ! 
– При непоносимост от лактоза или друга непоносимост свързана със стандартните протеинови шейкове направени от млечен протеин.
– Подходящ при вегетарианска диета, както и при веганска диета !

Начин на употреба :Смесете 1 мерителна лъжичка(1 доза) със 250- 300 мл. вода. Приемайте след тренировка и/или като допълнитлено хранене.

Препоръка: Екипът на Power&beauty ви съветва да се обърнете към нашите консултанти които са на ваше разположение във фирмените ни магазини. Така ще постигнете  оптимизиране на вашият индивидуален прием съобразен с  тренировъчният ви и хранителен план, както и с други индивидуални особености характерни за всеки човек!

Съхранение: Поради комплексната структура  на активни съставки в този продукт, разклащайте един път  седмично и преди употреба, за да се гарантира правилното съотношение на съставките в сместа и ефективността им в една доза.

Не използвайте, ако е нарушена целостта. Излагането на топлина, светлина или въздух може да повлияе на вкуса или аромата, затова да се пази от директна светлина или топлина и се съхранява в тъмно и хладно място. Дръжте запечатана, когато не се използва.

Предупреждение: Този продукт е предназначен единствено като хранителна добавка. Да не се използва като единствен източник на хранене. Да се съхранява на недостъпно място за деца.

Линк към сайта на производителя: https://www.all-stars.de/sportnahrung/protein/vegan/179/all-stars-vegan-protein-600g-dose?c=16

Отзиви

Все още няма отзиви.


Напишете първия отзив за „ALL STARS VEGAN PROTEIN 600гр. (Шоколад)“